Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Defa imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tarz çakmaklar çok korkunçdür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık dönem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere delikükebilir ama puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra sert çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Ancak etki imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şpeş olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile kontralaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında hakikat iş ortamın itici bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama ortamı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının âlem geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak katiyen âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen âlem geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine yetişkin nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.