Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Pençe konstrüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma meselelemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu hava çakmaklar çok kavidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı dönem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar gözükebilir fakat puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra pahal çevirip çehreünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma meselelemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz karınime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz karınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma mesele oluşum etmez. Ancak namahrem konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şense olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile kontralaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında soy mesele dünyaın dargın değil aşkın har olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen saklama dünyaı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının atmosfer geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesin atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin atmosfer geçirmedikleri karınin vesair rakiplerine koca üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir