Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Il özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her hin ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu janr çakmaklar çok kadirdür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil haneükebilir lakin puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında hilaf çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca dikkat gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma problem teşkil etmez. Fakat aşiret özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şart olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında cins problem ortamın ilgisiz değil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama ortamı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının keyif geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak muhakkak keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak keyif geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine büyük başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir