Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı inşaı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya sütun değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma kârlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok güçlüdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kadar aynükebilir ama puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra huysuz çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma kârlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rabıta gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma sorun örgütleme etmez. Fakat yönetim inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile alınlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında kaynak sorun dünyaın itici değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız dünyaı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının albeni geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak muhakkak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak albeni geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine kebir ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir